Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11486
11486

До уваги військовозобов’язаних Нікополя і Нікопольського району!

До уваги військовозобов’язаних Нікополя і Нікопольського району!

До уваги військовозобов’язаних Нікополя і Нікопольського району! На сайті Нікопольської міської ради 11 березня оприлюднено ВИТЯГ із НАКАЗУ начальника Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки “Про проведення мобілізації”.

Нижче – повний текст витягу з наказу.

До уваги військовозобов’язаних Нікополя і Нікопольського району!

Усім військовозобов’язаним, що проживають на території міста Нікополя, м. Покрова, м. Марганця, смт. Томаківка та Нікопольського району, які мають мобілізаційні розпорядження або у разі отримання ними персональних повісток начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (житлово-експлуатаційних організацій, інших організацій або підприємств установ) з’явитися у терміни та за адресами, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, персональних повістках або розпорядженнях (наказах) районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

Військовозобов’язаним, які перебувають на військовому обліку в інших районних (міських) територіального центру комплектування та соціальної підтримки та тимчасово перебувають на території міста Нікополя, Покрова, Марганця, смт. Томаківка та Нікопольського району у зв’язку з роботою або іншими обставинами, негайно вибути до місця постійного проживання і прибути у пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, а при неможливості – до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку.

При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках.

Військовозобов’язаним, які не отримали мобілізаційних розпоряджень, персональних повісток щодо їх виклику до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прибути до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку в термін до ЗО квітня 2024 року за адресами своїх ТЦК і СП у Нікополі, Покрові, Марганці і Томаківці.

При собі мати військовий квиток (тимчасове посвідчення) обліково-послужну картку, мобілізаційне розпорядження, посвідчення на право керування транспортним засобом та документи, які посвідчують особу.

Зміна місця проживання (перебування) військовозобов’язаними без дозволу Начальника Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки забороняється.

Ще новини Нікополя: До уваги ВПО у Нікополі! Інформація щодо виплат

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×