Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
389
389

Нікопольщина отримала 5 інноваційних систем очищення води PAUL від благодійників з Німеччини

Нікопольщина отримала 5 інноваційних систем очищення води PAUL від благодійників з Німеччини

Нікопольщина отримала 5 інноваційних систем очищення води PAUL від благодійників з Німеччини. Про це повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Питна водопровідна вода стала для усіх нас невід’ємною частиною життя. Однак відчули ми це лише тоді, коли російські окупанти залишили майже весь Нікопольський район без водопостачання. Ці нелюди зруйнували наше Каховське море та поставили під загрозу ядерної катастрофи весь світ, – написав Євтушенко

Він зазначив, що, розуміючи проблему, яку відчувають сьогодні жителі району, благодійники з Німеччини, а саме представники Lions Club Bergheim та Blau-Gelbes Kreuz Deutsch-Ukrainischer Verein e.V, подбали про те, аби люди мали доступ до питної води. Днями, Нікопольська РВА отримала від них п’ять інноваційних систем очищення води PAUL.

Нікопольщина отримала 5 інноваційних систем очищення води

Нікопольщина отримала 5 інноваційних систем очищення води PAUL від благодійників з Німеччини

PAUL – це фільтр для води, призначений для швидкого постачання питної води в зонах стихійного лиха або в сільських районах. Пристрій фільтрує патогенні мікроорганізми з води, робить її придатною для пиття та забезпечує ефективний захист від холери, черевного тифу та інших інфекційних захворювань. PAUL фільтрує не менше 1200 літрів води в день.

Євтушенко пообіцяв, що на цьому тижні системи очищення буде передано до сільських та селищних громад району.

Благодійна діяльність Lions Club Bergheim та Blau-Gelbes Kreuz e.V. давно відома в Європі та по всьому світу. Ми щиро вдячні за підтримку та допомогу  у такі складні та непередбачувані для України часи, – додав начальник Нікопольської РВА

Ще новини Нікопольщини: Нікопольщина отримала кубові ємності для води (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×