Купити квартиру в Дніпрі

6997
6997

Нікопольщина втратила ще одного Героя під Бахмутом – загинув Серенков Руслан з Томаківської ТГ

Нікопольщина втратила ще одного Героя під Бахмутом - загинув Серенков Руслан з Томаківської ТГ

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні. Сумну новину повідомили у Томаківській громаді, передає Nikopolnews.

Загинув Серенков Руслан Петрович, кулеметник 2 відділення 1 штурмового взводу штурмової роти військової частини Т 0920. Він вже їде додому – в Преображенку, назавжди 37- річним…

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Нікопольщина втратила ще одного Героя під Бахмутом (фото)

Про Захисника повідомляється, що народився він 2 вересня 1985 року в м. Гомель. Щасливе дитинство було порушене аварією на Чорнобильській атомній електростанції і сім’я змушена була переїхати в Преображенку на Дніпропетровщині. У полеглого залишилися дружина і двоє дітей.

5 березня 2022 року Руслан Серенков був призваний на військову службу по мобілізації першим відділом у смт. Томаківка Нікопольського РТЦК та СП Дніпропетровської області. 15 місяців він мужньо захищав Україну.

5 червня 2023 року при виконанні бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області Герой України Серенков Руслан Петрович загинув.

Церемонія прощання з Захисником відбудеться завтра – 14 червня 2023року о 12.00 годині біля будинку по вулиці Щаслива, 27. Процесія буде рухатись від в’їзду в село Преображенка вул. Шевченка, з центрального перехрестя по вул. Центральна до провулку біля садиби Бучинські, далі до вул. Щаслива буд. 27.

Живий коридор формується о 11.45 від садиби Чичини до будинку Героя Захисника.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×