Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11298
11298

Нікопольщина втратила ще одного Захисника: загинув Соляник Олександр з Покровської громади

Нікопольщина втратила ще одного Захисника: загинув Соляник Олександр з Покровської громади

Нікопольщина втратила ще одного Захисника. Про важку втрату повідомила пресслужба ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ, де працював полеглий Герой у цивільному житті, передає Nikopolnews.

Загинув Соляник Олександр Леонідович,  налагоджувальник обладнання дільниці з виробництва нарізних труб ТЦ-6 ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ.

Нікопольщина втратила ще одного Захисника

Нікопольщина втратила ще одного Захисника: загинув працівник ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ

Повідомляється, що Олександр – навідник 46-ої аеромобільної бригади – загинув 10 серпня в результаті вогнепального осколкового поранення під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу с. Роботине, Запорізької області.

Рядовий Соляник був призваний на службу до лав ЗСУ 25 грудня 2022 року. За час служби виконував  бойові завдання на лінії зіткнення із противником у Донецькій та Луганській областях. До військової служби Олександр 15 років старанно виконував обов’язки налагоджувальника обладнання дільниці з виробництва нарізних труб ТЦ-6 ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ. Колеги та керівництво пам’ятатимуть його як доброзичливого та сумлінного працівника.

В рідному селі Олексіївка, Нікопольського району  у Олександра залишились батьки-пенсіонери та рідна сестра. Допомогти родині можна перерахувавши кошти на картку «Приват Банк» сестри:

  • 5168 7574 1515 6944 (Гаврилюк Юлія Леонідівна)

Прощання із Олександром відбудеться 17 серпня (четвер) в с. Олексіївка о 13 годині.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×