Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6898
6898

На Донбасі загинув ще один Захисник з Нікопольщини – Ковальов Євгеній з Червоногригорівки

На Донбасі загинув ще один Захисник з Нікопольщини - Ковальов Євгеній з Червоногригорівки

На Донбасі загинув ще один Захисник з Нікопольщини. Сумну новину повідомили у Червоногригорівській громаді, передає Nikopolnews.

5 березня поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області обірвалося життя захисника з Червоногригорівки Ковальова Євгенія Григоровича, 27.06.1972 р.н., який вірно служив Україні на Сході нашої держави майже з самого початку повномасштабної війни, з 11 квітня 2022 року.

На Донбасі загинув ще один Захисник з Нікопольщини - Ковальов Євгеній з Червоногригорівки

Загинув ще один Захисник з Нікопольщини

Він загинув при захисті Батьківщини, виявивши стійкість та мужність під час виконання бойових завдань, відданий військовій присязі на вірність Українському народу. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, які втратили чудового чоловіка, сина, брата, онука… – йдеться у повідрмленні

Земляки кажуть, що Ковальов Євгеній гідно і відповідально ніс службу, був старшим сапером. Мав багато планів на майбутнє, яким не судилося здійснитися. Захисник потрапив під ворожий артилерійський обстріл. І, на жаль, помер у шпиталі від отриманих важких поранень.

Щиро поділяємо горе родини загиблого військового та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Євгенія назавжди залишаться у серцях земляків. Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Працівники апарату, члени виконавчого комітету та депутатський корпус Червоногригорівської селищної ради сумують з рідними і близькими, розділяємо біль втрати, – йдеться у повідомленні

Прощання із загиблим Героєм відбудеться в четвер, 9 березня 2023 року, з 10:00 години. Капелан для відспівування буде з 14:00 за адресою: смт Червоногригорівка, провулок Підстепний, буд. 10.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×