Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7523
7523

Нікопольщина втратила на війні ще одного Героя – загинув 22-річний Андрій Шидей з с.Придніпровське (фото)

Нікопольщина втратила на війні ще одного Героя – загинув 22-річний Андрій Шидей з Покровського (фото)

Нікопольщина втратила на війні ще одного Героя. Раніше Nikopolnews повідомляв про непоправну втрату у родині машиніста Нікопольського моторвагонного депо. Стало відомо, що загиблий воїн був родом з Червоногригорівської громади. Про це повідомляє громада 13 лютого.

9 лютого 2022 року в бою за Україну героїчно загинув земляк Шидей Андрій Олександрович 22.01.2001 року народження. З 06.04.2021 року проходив службу за контрактом, був снайпером.

нікопольщина втратила героя

Вірний Військовій Присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши мужність і стійкість загинув внаслідок вогнепального уламкового поранення несумісного з життям в м. Кремінна Луганської області. Висловлюємо глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого захисника. Світла, незгасна пам’ять тобі, герою, низькій уклін і вічна слава! – йдеться у повідомленні Червоногригорівської селищної територіальної громади

Прощання з Андрієм відбудеться о 12:00 14.02.2023 року в м. Нікополь, вул.Богуна в Центральному храмі Нікопольського благочиння св. прав. Петра Калнишевського на честь полеглих Воїнів-Захисників України. Після відспівування в храмі, буде поховання на новому цвинтарі в с. Придніпровське.

Світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Раніше ми повідомляли:

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×