Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1742
1742

Про обстріли Нікопольщини, ситуацію з водою і хвостатих «вартових» берегової лінії розповів Євген Євтушенко

Про обстріли Нікопольщини, ситуацію з водою і хвостатих «вартових» берегової лінії розповів Євген Євтушенко

Про обстріли Нікопольщини, ситуацію з водою і хвостатих «вартових» берегової лінії розповів увечері 8 червня начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Ранок та день провів на березі Каховського водосховища. Маю свіже фото місцевої фауни. Теж пильнують берегову лінію, – написав Євтушенко, показавши знімок плазуна

У вечірньому зверненні він розповів, що до критичної ситуації з водопостачанням росіяни продовжують додавати обстріли громад району.

Сьогодні під удар ворожої ствольної артилерії потрапили місто Нікополь та населені пункти Марганецької ТГ. П’ять атак, більше ніж шістдесят снарядів. Постаждав нікополець, 1992 року народження. Лікарі надали йому необхідну допомогу.

Пошкоджено чотири багатоповерхових будинки, підсобні приміщення, адміністративна будівля, готель, автотранспорт, лінії електромережі. Триває обстеження територій.

Обстріли Нікопольщини: фото наслідків ударів по районному центру

photo 2023 06 08 20 40 11 (2)

photo 2023 06 08 20 40 11

Начальник РВА констатував, що, на жаль, рівень води в Каховському водосховищі продовжує знижуватися. В частині громад вже здійснюється підвезення води.

Влада співпрацює з міжнародними організаціями. За підтримки ОВА розпочався процес забезпечення громад району ємностями для води, насосами та іншим необхідним.

Зберігайте спокій та підтримуйте одне одного. Прошу жителів прибережних населених пунктів провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – написав Євтушенко

Ще новини Нікопольщини і регіону: На ЗАЕС роблять усе, аби забезпечити максимальну кількість води для охолодження реакторів – МАГАТЕ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×