Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1963
1963

Окупанти продовжують підривати боєприпаси на ЗАЕС – Енергоатом

Окупанти продовжують підривати боєприпаси на ЗАЕС - Енергоатом

Запорізька АЕС і місто Енергодар захоплені окупантами та вже 12-ту добу перебувають під контролем їхніх військових формувань. Окупанти продовжують підривати боєприпаси на ЗАЕС. Про це повідомляє 16 березня Енергоатом, передає Nikopolnews.

Станом на сьогоднішній ранок на території станції з пів сотні одиниць ворожої техніки та безліч російських військових, багато вибухівки та зброї. Окупанти продовжують підривати на території станції снаряди та міни, що не розірвалися, коли вони її обстрілювали. Вибухи чути далеко за межами майданчику АЕС.

Всі 6 енергоблоків Запорізької АЕС обслуговуються українським персоналом, зміни мають можливість ротації. Формально окупанти не втручаються в роботу АЕС, проте всі технічні рішення персонал вимушений погоджувати з командиром загарбників. Працівники станції перебувають під сильним психологічним тиском з боку окупантів, весь персонал по прибутті на станцію ретельно перевіряється озброєними терористами. Внаслідок цього ядерна та радіаційна безпека – під загрозою.

Через фактичну блокаду Енергодару продовжуються проблеми з пальним, постачанням продуктів харчування та ліків першої необхідності. Психологічний стан працівників АЕС і мешканців міста – складний.

Але Перемога буде за нами. Наближаємо її разом! – пишуть в Енергоатомі.

Рашисти збираються підривати боєприпаси на території ЗАЕС – Енергоатом

Окупанти використовують ЗАЕС як військову базу — Енергоатом

Окупанти замінували узбережжя Каховського водосховища біля ЗАЕС

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×