Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
146
146

Покровчанку висунуто на номінацію «Висхідна зірка світового дзюдо»: як за неї проголосувати

Покровчанку висунуто на номінацію «Висхідна зірка світового дзюдо»: як за неї проголосувати

Покровчанку Єлизавету Литвиненко висунуто на номінацію «Висхідна зірка світового дзюдо». Земляки можуть підтримати юну спортсменку, віддавши за неї свій голос. Про це повідомляє пресслужба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

Ми можемо підтримати Лізу у боротьбі за високий титул, проголосувавши за нашу землячку, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що найкраща дзюдоїстка року, Заслужений майстер спорту України, переможниця чемпіонату Європи серед юніорів, ЄЮОФ-2022, володарка бронзи Чемпіонату світу, Єлизавета Литвиненко підкорює татамі.

18-річна дзюдоїстка з Покрова, стипендіатка міського голови, очолює найпрестижніші спортивні рейтинги. І ось наступна висота: Лізу висунуто на номінацію «Висхідна зірка світового дзюдо».

Щороку Міжнародна федерація дзюдо (IJF) проводить церемонію Judo Awards, щоб визначити найкращих дзюдоїстів року.

І ось вихованка Сергія Сінілова дзюдоїстка, яка переможно піднімає прапор України на світових спортивних аренах, Єлизавета Литвиненко претендує на це почесне звання,

Голосування  розпочалося 12 січня і закінчиться 31 січня. Переможці будуть оголошені в лютому під час турніру Grand Slam у Парижі 2023 року.

Лізу Литвиненко можна підтримати, проголосувавши за неї.

Для цього необхідно перейти за цим посиланням, зареєструватися та натиснути кнопку «Vote» у номінації «Risisng Star 2022» під іменем Єлизавета Литвиненко.

Того дня святкувала 19-річчя – історія дівчини, яка втратила око внаслідок удару РФ по будинку у Дніпрі

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×