Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
862
862

Поліцейські Нікопольщини отримали незвичайний конверт з Індіани: що у ньому було

Поліцейські Нікопольщини отримали незвичайний конверт з Індіани: що у ньому було

Поліцейські Нікопольщини отримали незвичайний конверт зі штату Індіана. Правоохоронці розповіли, що у ньому було, і оприлюднили відео-звіт, передає Nikopolnews.

На цьому тижні до Нікопольського районного управління поліції доставили незвичний конверт з міста Краун-Пойнт, штату Індіана, США підписаний для «Nikopol Police Department».

В конверті був лист та два синьо-жовті прапори «Слава Україні! Героям Слава!». Вони були зі словами підтримки для поліцейських, рятувальників, а також наліпки і прапорці Сполучених штатів, які представники міста та мер міста Peter D.Land попросили передати дітям Нікопольщини в знак підтримки.

Ювенальні поліцейські не барилися та вирушили до дітей в одному з міст району. Правоохоронці розказали про лист, щирі слова в ньому від закордонних друзів та подарунки. Діти дуже зраділи та подякували за підтримку. Від себе правоохоронці вручили ще й прапорці в кольорах України.

Великі стяги передали найвідважнішим поліцейським  та працівникам ДСНС, які щоденно працюють під обстрілами біля однієї зі шкіл міста.

Поліцейські Нікопольщини оприлюднили відео-звіт

Ще новини Нікопольщини: «Моя особова справа досі лежить у Нікополі»: росіянка вийшла заміж за марганчанина, живе у Львові і допомагає ЗСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×