Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3911
3911

Встановлено особи дівчат, які “тікали від поліції” у Нікопольському районі на авто

Встановлено особи дівчат, які тікали від поліції у Нікопольському районі на авто

У мережі розповсюджується відео, на якому троє молодих людей (хлопець і дві дівчини) в темну пору доби нібито тікають від поліції на автомобілі. Телеграм-канали, які поширюють відео, стверджують, що на ньому – Нікопольський район, і що все відбувається під час комендантської години.

Дівчата, які фігурують на відео, нецензурно висловлюються. В салоні гучно грає музика, і пасажирам дуже весело. На запису можна почути поліцейську сирену. Згодом машина з порушниками зупиняється.

“Тікали від поліції” у Нікопольському районі на авто: відео

Інформацію про те, що події відбуваються у Нікопольському районі, редакції Nikopolnews підтвердили у поліції. Факт дійсно був зареєстрований. Нам повідомили, що на батьків 15-річної дівчини складено протокол за ст.185 ч.1 КУпАП (невиконання батьками свої обов’язків ), по батькам 16-річної дівчини також буде прийнято рішення найближчим часом.

З’ясувалося також, що тікали молоді люди не від поліції. Про це повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко. За його словами, друге авто шукають – вживаються заходи з пошуку громадянина та притягнення його до відповідальності за незаконне встановлення спецсигналів на приватний транспортний засіб. Подробиці ТУТ.

Ще новини Нікопольщини: Відео з нібито “проросійськими листівками у Нікополі” – детальний аналіз

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×