Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1398
1398

Пологи на дому і порятунок поранених під обстрілами – один день з життя бригади «швидкої» Марганця

Пологи на дому і порятунок поранених під обстрілами – один день з життя бригади «швидкої» Марганця

Медики бригади «швидкої» Марганця щодня працюють у небезпечних і напружених умовах, як і їх колеги з інших населених пунктах, що знаходяться в зонах бойових дій. День 9 лютого у марганецьких медиків видався важким, насиченим екстреними та критичними викликами. Про це йдеться у повідомленні на сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

Ранок почався з позалікарняних пологів на дому. Бригада № 14322 в складі фельдшера з МНС Бровко Ольги та водія Бровка Дмитра отримали виклик в  09:10, виїхали негайно. Вдома були прийняті пологи, народилась здорова дівчинка; була  надана необхідна медична допомога матері та новонародженій, жінка та дитина у задовільному стані доправлені до пологового відділення міської лікарні.

А об 11:00 почався обстріл із ствольної артилерії та РСЗВ міста Марганець військами рф, з протилежного берега, з міста Енергодар. В  13:39  стався обстріл центральної частини міста. Під час обстрілів росіяни поранили 4 людини. Були поранені три жінки та одна дитина – 12-річна дівчинка; дві з них були доставлені до лікарні небайдужими людьми ще до приїзду ШМД. Бригади ЕМД були негайно задіяні для надання медичної допомоги пораненим. Бригадами в складі: фельдшера з МНС Ведмідь Юлії та водія Мельник Василя, фельдшера з МНС Козюменко Анісії та водія Романькова Сергія була надана вся необхідна медична допомога, в повному обсязі, згідно протоколів. Після надання медичної допомоги в Марганецькій ЦМЛ поранена дівчинка була доправлена для подальшого лікування до лікарні в м. Дніпро бригадою в складі: фельдшера з МНС Нечипоренка Євгена та водія Вітько Віктора.

Росіяни «воюють» з мирним містом, з його цивільним населенням. Свої невдачі на фронті вони компенсують обстрілами жінок та дітей. Перемога за нами! – йдеться у повідомленні

Раніше ми повідомляли:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×