Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5272
5272

Про зупинку падіння рівня води у водосховищі і ворожу ППО у нічному небі розповів начальник Нікопольської РВА

«Падіння рівня води призупинилось, ворог гатить у нічне небо з ППО» - начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів, як пройшов день 8 лютого на території району, передає Nikopolnews.

За словами Євтушенка, день в громадах району минув без надзвичайних ситуацій та обстрілів. Також начальник РВА повідомив гарну новину – падіння рівня води в Каховському водосховищі призупинилось. Тепер будемо спостерігати, що буде далі.

На час написання посту військові рф вже встигли виїхати на берег та отримати декілька несподіваних прильотів. Наразі, вони гатять в нічне небо з наявних систем ППО. Єноти заряджають акумулятори на квадрік та все заперечують. Так розпочинається триста п’ятдесят перша доба повномасштабного вторгнення, – сказав голова РВА

Від ред. – після гучних вибухів у небі мешканці розхвилювалися, подумавши, що росіяни збили нашу «пташку». Але військові заспокоюють, кажуть – з «малюком» все добре.

Сьогодні пам’ятна дата – восьмого лютого 1944 року, місто Нікополь звільнили від нацистських загарбників. Вірю, що сьогодні, разом, ми зможемо знову перемогти окупантів та повернути мир на нашу землю. Традиційно прошу жителів прибережних територій провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – сказав Євген Євтушенко

Раніше ми повідомляли:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×