Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9110
9110

Російські загарбники прориваються до ЗАЕС – найбільшої атомної станції Європи

Російські загарбники прориваються до ЗАЕС – найбільшої атомної станції Європи

Російські загарбники прориваються до ЗАЕС. Біля Енергодару точиться бій. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на МВС України.

Військовослужбовці Національної гвардії України разом із підрозділами Збройних сил продовжують вести бій із російськими окупантами в районі Енергодару.

Ворог зосередив біля 90 одиниць військової техніки в районі села Дніпровка. Відступати наразі підрозділом РФ нікуди, тому вони роблять спроби пройти до Енергодару та зайняти позиції біля найбільшої атомної електростанції у Європі – Запорізької АЕС.

Розуміючи те, що колона буде повністю розбита, окупанти намагаються зайняти хоч якусь мінімально вигідну позицію та сподіваються зробити прорив саме до електростанції, аби прикриватися своїм розташуванням з надією, що по них не будуть відкривати вогонь.

Це ще один прояв досить підступної тактики російської армії, яка може нехтувати усіма нормами міжнародного гуманітарного права, життям своїх військовослужбовців та мирного населення, – підкреслюють у МВС.

Наразі передова група у складі 8 бронетранспортерів та 20 одиниць автомобільної техніки РФ висунулась від Дніпровки в сторону Енергодару. Там на неї чекає жорстка відсіч – впевнені у МВС.

КАРТА: де у Нікополі укритися у разі воєнних дій чи інших екстрених ситуацій

Енергодар в оточенні: рада оборони перейшла на цілодобовий режим роботи

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×