Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
403
403

Британець передав Нікопольському району ліки та три автомобілі – Євтушенко

Британець передав Нікопольському району ліки та три автомобілі

Джим Моріс з міста Bedworth, що у Великобританії, передав Нікопольському району ліки та три автомобілі. Вчора він відвідав місто Марганець.

Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Заочно знайомі з Джимом вже давно. Разом з прихожанами церкви “Life Church” він зібрав та передав до Нікопольського району ліки, засоби тактичної медицини і три автомобілі, пише Євтушенко.

В Україні інтереси релігійної громади з Великої Британії представляє Християнська церква «Добра Вість», що в місті Марганець.

Разом з пасторами Данилом Луговським та Сергієм Борохтою ми передали ліки в лікарні, а автомобілі, разом із засобами тактичної медицини – бійцям на фронт. Відповідні публікації я робив на своїх сторінках, додає очільник РВА.

Євген Євтушенко повідомив, що поспілкувався з Джимом наживо та запросив його до Нікополя, щоб він на власні очі побачив злочини російської армії по відношенню до цивільних мешканців.

Зустріч закінчили розумінням того, що разом з британськими друзями, пасторами Данилом та Сергієм, будемо продовжувати допомагати Силам оборони України, резюмував Євген Євтушенко.

Ще новини Нікополя і району: Як забезпечити водою Нікополь і Кривий ріг без відновлення Каховського водосховища і ГЕС – інтерв’ю з гідробіологом

Інші новини України: Окупанти готують нові провокації на ЗАЕС з імітаційними обстрілами станції – розвідка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×