Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
371
371

У Марганці мешканці самостійно відновлюватимуть дорожню розмітку

В Марганце жители

У Марганці мешканці планують самостійно відновлювати стерту дорожню розмітку на нерегульованих пішохідних переходах. Про це повідомила місцева активістка Юлія Бонд, передає Nikopolnews.

Роботи заплановано на неділю 19 грудня о 12:00. Працюватимуть за сприятливих погодних умов на пішохідних переходах біля «Укрпошти» і біля АТБ, що по вулиці Єдності, 50.

Активісти кажуть, що такі дії – вимушені. Адже у Марганці майже не залишилось нормальної дорожньої розмітки, а влада запевняє, що зараз – не час виконувати такі роботи. Обіцяє зайнятися розміткою у новому році.

У Марганці мешканці самостійно відновлюватимуть дорожню розмітку

Відповідь секретаря міськради Марганця Анатолія Деркача

Вчора у Марганці ледве не загинула маленька дитина, яка переходила невидимий нерегульований пішохідний перехід, а сьогодні маємо звичайну відписку секретаря міськради Анатолія Деркача, – зазначила Юлія Бонд у суботу 11 грудня.

На території міста не залишилось ЖОДНОЇ видимої, не стертої розмітки на нерегульованих пішохідних переходах і, звісно, посадовці притягувати самі себе до відповідальності за неналежне виконання обов’язків не бажають – в усьому винна погода. Напевно, протягом року вона була несприятлива, адже житлово-комунальне господарство вже давно не слідкує за станом переходів у місті.
І головне не зрозуміло, яким чином зараз погода заважає встановлювати знаки, які мають бути встановлені згідно нормативів для забезпечення безпеки мешканців на автомобільних дорогах місцевого значення. Чекайте, “з нового року”… Безпека марганчан справа не термінова. Це дно, друзі, – додала активістка.

Зараз небайдужі марганчани координують план своїх дій і готують матеріали для виконання робіт.

У Марганці зник пластиковий «школярик»

Чи буде в Нікополі сніг на Новий рік – прогнози синоптиків

ВІДЕО: британець з Марганця в шоці від дій газовиків – зруйнували його затишний світ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×