Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
356
356

У Марганці 73-річний чоловік  впав у шахту ліфта і отримав важкі травми

У Марганці 73-річний чоловік  впав у шахту ліфта і отримав важкі травми

У Марганці сталося нещастя. 73-річний чоловік  впав у шахту ліфта і отримав важкі травми. Про це розповів завідуючий Марганецькою підстанцією, лікар МНС у обласному центрі ЕМД та медицини катастроф Володимир Грабовий, передає Nikopolnews.

Подія сталася 18 квітня. В цей день об 11 годині 55 хвилин  в центральну оперативну диспетчерську Комунального підприємства  «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ та МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ надійшов виклик з приводу падіння з висоти.

На місце події негайно виїхала бригада ЕМД підстанції м. Марганець, в складі фельдшера з МНС Ковтун Олена Григорівна, молодшої медичної сестри Руденко Наталії Ігорівни та водія Романькова Сергія Миколайовича.

Літній чоловік, 1950 року народження, перебуваючи на робочому місці, впав у шахту ліфта з висоти 1,5 м. Постраждалий отримав множинні травми, а саме: перелом обох нижніх кінцівок та перелом ключиці. Хворому була надана  екстрена медична допомога згідно протоколу: знеболення, іммобілізація травмованих кінцівок,  встановлено внутрішньовенний доступ, розпочато інфузійну терапію. З робочого місця чоловік на ношах був доставлений до Марганецької центральної міської лікарні до травматологічного відділення.

У Марганці 73-річний чоловік  впав у шахту ліфта і отримав важкі травми

Бригада медиків з Марганця допомогла постраждалому

Працівники екстреної медичної допомоги вкотре звертаються до всіх – правила техніки безпеки написані кров’ю, а дотримуватися правил безпеки на робочому місці надважливо, не нехтуйте, будь-ласка, своїм здоров’ям та життям!!! Тож, будьте уважні та обережні.  Всім мирного неба! – йдеться у повідомленні

Ще новини Нікопольщини: Ризикують собою, рятуючи інших: як працює швидка Марганця під час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×