Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
213
213

У Марганці за один день сталися дві ДТП з чотирма постраждалими

У Марганці за один день сталися дві ДТП з чотирма постраждалими

У Марганці за один день сталися дві ДТП з постраждалими. Події мали місце 12 листопада. Про них розповів медик Володимир Грабовий, передає Nikopolnews.

12.11.23 протягом доби надійшло два виклики з приводу дорожньо-транспортних пригод в м. Марганці: зіткнулися два автомобілі та збили пішохода.

На обидва виклики виїхала одна і та ж бригада ЕМД № 24 підстанції м. Марганець, у складі фельдшерів з МНС Нечипоренка Євгена Євгеновича та Ведмідь Юлії Ігорівни і водія Вітько Віктора Васильовича.

У Марганці за один день сталися дві ДТП з чотирма постраждалими

На місці першого виклику було зіткнення двох легкових автомобілів, один з водіїв перебував  у стані алкогольного сп’яніння. В результаті аварії у Марганецьку міську лікарню було доставлено трьох постраждалих у середньому стані важкості, яким була надана допомога в повному обсязі згідно протоколу (в/в доступ, знеболювання, протишокова терапія, транспортна іммобілізація та накладено шийний комір Шанца).

Згодом сталася ще одна дорожньо-транспортна пригода, у якій збили 45-річного чоловіка, якому діагностовано закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закритий перелом правого стегна та гомілки. Постраждалому також було надано допомогу в повному обсязі згідно протоколу на місці події та доставлено на твердих ношах у Марганецьку міську лікарню у травматологічне відділення для подальшого лікування.

Люди часом поводять себе дуже безпечно на дорогах, дозволяють собі нехтувати правилами дорожнього руху, сідати п’яними за кермо, не звертати увагу на рух автомобілів при переході вулиць тощо, а все це приводить до сумних наслідків. Працівники екстреної медицини закликають водіїв та пішоходів дотримуватися правил руху на дорогах та особистої безпеки для запобігання ДТП, – написав Володимир Грабовий

Ще новини Нікопольщини: «Сиділа біля вікна, отримала поранення грудної клітини»: медики Марганця розповіли про важкі наслідки обстрілів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×