Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
379
379

Що це було? У центрі Червоногригорівки хтось вивалив на вулиці цілий причеп сміття

Що це було? У центрі Червоногригорівки хтось вивалив на вулиці цілий причеп сміття

Що це було? Впав сміттєвий метеорит чи відбувся карнавал сміттярів? У центрі Червоногригорівки хтось вивалив на вулиці цілий причеп сміття. З приводу цього у місцевому офіційному телеграм-каналі оприлюднили іронічно-обурливий допис.

Про це інформує Nikopolnews.

Одного чудового ранку 07.04.2024 року Червоногригорівка прокинулась від незвичного вигляду. На одній з центральних вулиць височіла купа сміття, яка вразила навіть найсміливіших працівників благоустрою. Що це було? Чи випав з неба гігантський сміттєвий метеорит? Можливо, карнавал сміттєзбірників вирішив провести фестиваль просто на одній з наших вулиць? – йдеться у повідомленні

Зазначається, що ті, кому випало це прибирати, обурені і вражені одночасно, зібралися навколо цієї таємничої гори сміття. Один із сміливців навіть підійшов ближче, щоб докласти зусиль до розгадки цієї загадки, але на жаль, серед порожніх пляшок та іншого мотлоху більше ніяких підказок про походження не було знайдено.

Завдяки стараності працівників з благоустрою Червоногригорівської селищної ради, та працівників КП “Лиман” гора сміття (ємністю в один автомобільний причеп) швидко зникла.

І тільки спогади про цей несподіваний випадок назавжди залишиться, ніби історія про те, як ДЕХТО може змінити світ своїм власним, сміттєвим способом. Якщо все таки винуватець буде знайдений, то ми обов’язково оприлюднимо цей факт, – пише автор повідомлення

Ще новини Нікопольщини: У Мирівській громаді прибрали стихійне сміттєзвалище: куди можна викидати сміття

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×