Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
537
537

В Енергодарі окупанти викрали заступника міського голови: містян кличуть на мітинг

В Енергодарі окупанти викрали заступника міського голови: містян кличуть на мітинг

В Енергодарі окупанти викрали посадовця. Росіяни, яким не вдалося досягнути підтримки з боку місцевої влади, пішли на відверті злочини, використовуючи звичні для них методи – репресії і залякування. Так, стало відомо про викрадення агресорами першого заступника міського голови Енергодару Івана Самойдюка. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на міського голову Дмитра Орлова.

SOS!!!!Шановні енергодарці! Окупанти, які не домоглися  від міської влади жодної співпраці, пішли на відверті злочинні дії. Викрадено  першого заступника міського голови Івана Самойдюка! В якому він перебуває стані, нам не відомо! На зв’язок не виходить зі вчорашнього дня. А сьогодні ми отримали підтверджену інформацію про те, що його цинічно викрадено! – написав Дмитро Орлов у своєму Телеграмі 20 березня.

Він також повідомив, що окупанти розпочали фізичний, психологічний тиск на активних в своїй публічній діяльності мешканців Енергодара. Продовжують розшукувати тих енергодарців, в принциповій позиції яких вбачають для себе загрозу.

Просимо депутатів, активістів та публічних енергодарців зараз зберігати максимальну обережність. Не відповідайте на незнайомі телефони, не розповідайте нікому про своє фактичне місцезнаходження, – закликав міський голова.

А всіх громадян він попросив зараз максимально об’єднатися, підтримати Енергодар, який був і залишиться Україною.

Приходьте  о 14.00 до будівлі міської ради, аби заявити про свою категоричну незгоду щодо викрадення та утримання у неволі громадян України! Ми не віддаємо та не лишаємо у біді своїх! – закликав Дмитро Орлов.

В Енергодарі окупанти викрали заступника міського голови: містян кличуть на мітинг

В Енергодарі окупанти трощили бронемашиною пам’ятник героям АТО (відео)

В Енергодарі рибалки безкоштовно роздають рибу містянам

Окупанти прорвалися в Енергодар: обстріляли будинки, школу, тривають бої

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×