Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
502
502

В Енергодарі окупанти запланували на сьогодні роздачу «гуманітарної допомоги»

В Енергодарі окупанти запланували на сьогодні роздачу «гуманітарної допомоги»

В Енергодарі окупанти запланували на сьогодні, 23 квітня, роздачу «гуманітарної допомоги» населенню. Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Nikopolnews.

Не маючи успіхів у війні, росіяни застосовують терор та пропаганду, щоб досягти своєї мети та реалізувати загарбницький сценарій 2014-го року. Сьогодні, 23 квітня, за повідомленнями місцевих жителів в Енергодарі, окупанти планують роздавати “гуманітарну допомогу”. Ймовірно, акція, окрім пропагандистської мети та створення картинки для росЗМІ, матиме і цілком політичне підґрунтя – збір особистих паспортних даних громадян для фальсифікації псевдореферендумів, – йдеться у повідомленні Запорізької ОВА.

Тут зазначають, що Створення фейкових повідомлень про підтримку запорожцями на окупованих територіях ідей “російського миру” – одна з цілей загарбників. З цією метою до Токмака приїхала російська співачка-пропагандистка Чичеріна.

Тим часом, Україна намагається доправити свою реальну допомогу мешканцям Енергодару. Але це не завжди вдається через обстріли. А іноді заважає погода. Так, 22 квітня підрозділами ДСНС за допомогою техніки підвищеної прохідності поблизу Кам’янського була надана допомога колоні автомобілів з гуманітарним вантажем, яка слідувала до Енергодара. Автомобілі, автобуси та вантажівки загальною кількістю 17 одиниць внаслідок несприятливих погодних умов не могли самотужки проїхати розмиту ділянку дороги поблизу зруйнованого мосту. Колону на Енергодар було зупинено на ночівлю перед першим блокпостом біля міста Василівка.

Окупанти не пропустили гуманітарну допомогу до Енергодару і не дають мешканцям залишити місто

В Енергодарі спалили червону ганчірку, яку повісили у місті рашисти (відео)

В Енергодарі окупанти створили незаконну «раду» на чолі з депутатом від забороненої ОПЗЖ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×