Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2067
Без категорії
2067

[:ru]В Покрове на улице подрезали прохожего[:ua]В Покрові на вулиці підрізали перехожего[:]

[:ru]В Покрове на улице подрезали прохожего[:ua]В Покрові на вулиці підрізали перехожего[:]

[:ru]В Покрове прямо посреди улицы произошла резня. Серьезно пострадал мужчина, а нападавшего уже задержали, сообщают в Никопольском районном управлении полиции, передает Nikopolnews.

Во время словесной перепалки один из мужчин схватил нож и нанес прохожему  ножевое ранение в живот.

Преступление произошло 4 августа около 1-й ночи на одной из улиц города. Как выяснили оперативники, злоумышленник, находясь в состоянии алкогольного опьянения, во время конфликта нанес 33-летнему потерпевшему тяжкие телесные повреждения. Мужчину госпитализировали в медицинское учреждение, где оказали помощь.

Нападавшего задержали и доставили в отделение полиции. Во время следственных действий изъято и направлено на экспертное исследование орудие преступления – нож.

5 августа следователем по согласованию с окружной прокуратурой злоумышленнику сообщили о подозрении в совершении преступления, предусмотренном ч. 1 ст. 121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) Уголовного кодекса Украины. Санкция предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от пяти до восьми лет.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Покрове на улице нашли труп мужчины

В Покрове мужчина устроил стрельбу среди бела дня на улице (видео)

Полиция Покрова ищет молодчика, который стрелял на улице

 [:ua]В Покрові просто серед вулиці сталася різанина. Серйозно постраждав чоловік, а нападника вже затримали, повідомляють у Нікопольському районному управлінні поліції, передає Nikopolnews.

Під час словесної перепалки один з чоловіків схопив ножа та завдав перехожому ножове поранення у живіт.

Злочин стався 4 серпня близько 1-ї ночі на одній із вулиць міста. Як з’ясували оперативники, зловмисник перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту завдав 33-річному потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізовано до медичного закладу, де надано допомогу.

Нападника затримали та доставили до відділення поліції. Під час слідчих дій вилучено та направлено на експертне дослідження знаряддя злочину – ніж.

5 серпня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Покрові на вулиці знайшли труп чоловіка

В Покрові чоловік влаштував стрілянину серед білого дня на вулиці (відео)

Поліція Покрова шукає молодчика, який стріляв на вулиці[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×