Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
639
639

В Покрові «швидка» двічі за день виїжджала на домашнє насильство

В Покрові «швидка» двічі за день виїжджала на домашнє насильство

В Покрові «швидка» двічі лише за один виїжджала на домашнє насильство. Про це розповідає медик Олег Макіда, передає Nikopolnews.

Домашнє насильство – окрема тема для медиків «екстренки». Зазвичай ми стикаємося з його фізичними проявами, що важче залишати за зачиненими дверима. Хотілося б думати, що під час війни люди стали більш бережно ставитися до своїх близьких. Проте все далеко не так. На жаль, надавати допомогу пацієнтам, які постраждали від домашніх кривдників, доводиться все частіше», – кажуть медики

Вони розповідають, що у неділю, 9 квітня, бригади підстанції екстреної медичної допомоги м. Покров виїжджали одразу на два таких виклики. І там, і там не обійшлося без спиртного.

Опівночі Центральна оперативна диспетчерська скерувала бригаду №14420 у складі фельдшера Любові Мороз та водія Юрія Кужелюка на місце події, яка мало не обернулася трагедією. Під час сімейної сварки 43-річний чоловік отримав ножове поранення грудної клітини з лівого боку. Виклик медики обслуговували разом з працівниками поліції. Після надання невідкладної допомоги постраждалого доставили до приймального відділення Центральної міської лікарні.

А вже о пів на першу ночі виклик надійшов бригаді №14421 у складі фельдшерів: Валентини Допіро, Вікторії Соломки та водія Андрія Мірошниченка. На”103″ зателефонувала жінка і просила допомоги для своєї 47-річної доньки, яку побив чоловік.

Прибувши, медики діагностували травму голови та запідозрили перелом гомілки. Постраждалій надали комплекс необхідної допомоги, від госпіталізації вона відмовилася.

В Покрові «швидка» двічі за день виїжджала на домашнє насильство

Про випадки домашнього насильства, як передбачено інструкціями, медики склали рапорти. Вони передаються до відповідних служб, які оперативно реагують на такі випадки.

Ще новини Нікопольщини: Знайшов на вулиці і під’єднав до повербанку: на Нікопольщині в руках у підлітка вибухнув детонатор

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×