Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
80
80

В Покрові вихованці школи робототехніки мають нові досягнення (фото)

В Покрові

В Покрові вихованці школи робототехніки мають нові досягнення. Розповіли у міській раді, передає Nikopolnews.

«За результатами навчального року, команда Школи робототехніки посіла перше почесне місце у Відкритому обласному фестивалі Освітньої робототехніки! За підсумками фестивалю, зібрано найбільшу кількість балів з-поміж 24 закладів освіти шести регіонів України!», йдеться у повідомленні.

Окрім того, з досягненнями в особистій першості можна привітати Ярослава Каплія. Він зайняв перше місце у категорії “Рух з максимальною швидкістю вздовж чорної лінії”. Андрій Подольчак посів третє місце у категорії “Програмування. Творчі проекти”.

«Наставник вихованців Віктор Кондратюк власним прикладом мотивує дітей до активності. Педагог посів друге місце у категорії майстер-класів для педагогів. Володимир Міщенко та Роман Таран відзначені як учасники змагань», розповідають у міській раді.

Нагороди за досягнення в обласному конкурсі Творчої робототехніки отримали вихованці Школи робототехніки та їх наставники.

В Покрові вихованці школи робототехніки мають нові досягнення

В Покрові

Так, у номінації «Діючі механізми» робота Назара Грижука була кращою і хлопчик посів перше місце! У номінації «Комп’ютерна графіка» перше місце посіла Тетяна Шишко, другі місця вибороли Євгеній Саганець, Микола Завершинський та Андрій Подольчак, треті місця отримали Ольга Кухтій та Ярослав Курочка.

В номінації «Креативна фотографія» переможні результати мають учнів, які використовують нестандартний та оригінальний підхід до створення своїх робіт. Перші місця здобули Кіра Коняхіна та Роман Вакулич, третє місце – у Кирила Пилипенка.

В Покрові

З перемогою в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу “Наш пошук і творчість – тобі, Україно” можна привітати вихованку Школи робототехніки Кіру Коняхіну. До того ж відкрита виставка-конкурс «Space Dreams — 2023» також має результативні показники. Творчі і наполегливі учні Антон Закупін та Герман Лавочніков посіли перші місця.

Ось такі талановиті діти проживають у місті Покров!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×