Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
410
410

«Це наша земля, нехай йдуть» – зернотрейдер Віктор з Нікопольщини записався до Гвардії наступу

«Це наша земля, нехай йдуть» - зернотрейдер Віктор з Нікопольщини записався до Гвардії наступу

В громадах Нікопольщини триває набір до Гвардії наступу, повідомляє начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Бажаючих захищати Україну в мотивованих підрозділах стає більше. Одним із них став 43-річний житель Червогоригорівки Віктор Стукало. Чоловік про війну знає не з балачок. Має військовий досвід з 2014 року. З певних причин не мав можливості з перших днів боронити країну. Щойно дізнався про Гвардію наступу одразу подав заявку на вступ.

«Це наша земля! Вони прийшли не за адресою. Нехай йдуть у себе хазяйнують…», – зазначає Віктор

У мирний час Віктор працював зернотрейдером, за роки роботи об’їхав майже усю Україну і сьогодні впевнений в тому, що усі разом ми здатні захистити свою Батьківщину: «Хлопці, не ховайтеся, не бійтеся нікого, ми усі згуртуємося та й переможемо!».

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи відбувається у центрі надання адміністративних послуг за адресою м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 3, (графік роботи: понеділок-субота з 8:00 до 17:00), м. Марганець, вул.Єдності, 78 (графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:00 до 17:00).

Долучитися до «Гвардії наступу» можна також онлайн, заповнивши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/

Набір кандидатів до штурмової бригади Національної поліції України «Лють» проводиться щоденно у Нікопольському районному управлінні поліції та відділеннях РУП у м. Покров, м. Марганець та смт. Томаківка.

Отримати консультацію можна за телефоном 099 157 49 55 та 0991574969 або на сайті Національної поліції України в “Системі відбору кадрів для Національної поліції України” https://nabir.np.gov.ua

Зернотрейдер Віктор з Нікопольщини записався до Гвардії наступу: відео

Ще новини Нікопольщини:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×