Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3682
3682

«Влаштували провокацію, аби виправдати обстріли протилежного берега?» Мер Енергодара про «атаку на СБУ»

«Влаштували провокацію, аби виправдати обстріли протилежного берега?» Мер Енергодара про «атаку на СБУ»

Мер Енергодара Дмитро Орлов прокоментував інформацію про «атаку на будівлю» СБУ у місті, здійснену невідомими, про що повідомляли місцеві Телеграм-канали. Дмитро Орлов назвав це російською провокацією і озвучив власні версії її мети, передає Nikopolnews.

Сьогодні вночі Енергодар не спав. Спочатку людей розбудили звуки кількох вибухів, що пролунали чи то в самому місті, чи то біля нього. А далі протягом другої половини ночі в різних мікрорайонах лунали дивні хаотичні постріли, – розповів Дмитро Орлов.

Він назвав постріли дивними, тому що в енергодарців склалося стійке враження, що окупанти стріляли просто в повітря, зображуючи перестрілку, якої насправді не було.

І це не просто враження, – підкреслив мер.

Вже на ранок від самих орків, за його словами, з’явилась інформація, що з дронів начебто було атаковано приміщення СБУ в Енергодарі, яке отримало пошкодження.

Вкотре переконуємся, що вірити будь-якій інформації, яка виходить від окупантів, НЕ МОЖНА! «Обстріл» будівлі СБУ – це провокація самих рашистів. Як і подальша стрілянина в повітря на вулицях міста, – наголосив Дмитро Орлов.

Він зазначив, що обстрілювати будівлю СБУ нашим збройним силам немає жодного сенсу, оскільки вона вже тривалий час не використовується самими орками. І нашим спецслужбам про це відомо. Насправді це військові рф обстріляли і потім показали пошкодження гаражу, який знаходиться неподалік будівлі СБУ.

«Влаштували провокацію, аби виправдати обстріли протилежного берега?» Мер Енергодара про «атаку на СБУ»

Лишається відкритим питання, для чого їм це потрібно. Можливо, щоб «виправдати» обстріли населених  пунктів на протилежному березі Дніпра. Або роблять вигляд, що ведуть нічні бої з противником, аби довше затриматися в місті і не потрапити на ротацію – на передову. В будь-якому разі ми вже неодноразово бачили, що з логікою в окупантів не складається. Як і зі стратегією чи тактикою війни, – написав Дмитро Орлов.

«Ми готуємось до наступу і чекаємо на наказ» — тероборона Енергодара звернулася до містян

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×