Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2662
2662

Зранку ворог пошкодив водогін на Нікопольщині: Сергій Лисак розповів про терор окупантів в області

Зранку ворог пошкодив водогін на Нікопольщині: Сергій Лисак розповів про терор окупантів в області

Росіяни продовжують терор мирного населення. Зранку ворог пошкодив водогін на Нікопольщині.  Про ситуацію в області розповів начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак в ефірі національного телемарафону «Єдині новини», передає Nikopolnews.

Нагадаємо, сьогодні вночі ворог знову атакував область дронами. Як повідомлялося раніше, три безпілотники над Дніпропетровщиною вдалося збити.

Росіяни не припиняють тероризувати область. Під ударом переважно Нікополь, Кривий Ріг, Синельниківський район.

Відповідаючи на питання журналістів, чи змінилися цілі ворожих ударів перед початком опалювального сезону, Сергій Лисак сказав, що окупанти продовжують діяти «у своєму руслі», а саме – тероризувати мирне населення, руйнувати будинки, цивільну інфраструктуру, яка забезпечує життєдіяльність.

Зранку ворог пошкодив водогін на Нікопольщині

Щодо зруйнованої інфраструктури, ми намагаємося її якомога швидше відбудувати, але ворог постійно атакує і тероризує наше населення. От і зранку сьогодні пошкодив лінії електропередач і частково – водогон на НІкопольщині, – розповів Сергій Лисак

Також начальник ДніпроОВА розповів про те, як просувається реалізація великого проєкту – будівництво нового водогону для мешканців Нікопольщини і Криворіжжя, які залишилися без води після знищення окупантами Каховського водосховища.

Фактично на будівництві працюють і вдень, і вночі понад 300 одиниць техніки та 700 працівників, аби вчасно завершити реалізацію проєкту. Він забезпечить водою майже мільйон мешканців Кривого Рогу, Нікополя, Покрова і розташованих поруч з ним сіл, – сказав Лисак

Крім того, він розповів, як на Дніпропетровщині реалізуються проєкти з підтримки ветеранів тощо.

Детальніше дивіться у відео.

Зранку ворог пошкодив водогін на Нікопольщині: Сергій Лисак розповів про терор окупантів в області

Ще новини Дніпропетровщини: Водогін для Нікопольщини і Криворіжжя: на якому етапі роботи

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×