Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2041
2041

Про безпекову ситуацію і про постачання води мешканцям Нікопольщини розповів Євген Євтушенко

Про безпекову ситуацію і про постачання води мешканцям Нікопольщини розповів Євген Євтушенко

Про безпекову ситуацію і про постачання води мешканцям Нікопольщини розповів начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Посадовець повідомив, що в громадах району день минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Однак, жителів прибережних населених пунктів він попросив провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін.

Сьогодні, за словами Євтушенка, бутильовану питну воду видавали мешканцям Червоногригорівської ТГ.  До Томаківської вже привезли, а до Нікополя, Першотравневської і Покровської ТГ найближчі дні привезуть біля тридцяти тон питної води.

Дякую міжнародним та українським благодійникам! Окрема дяка голові Синельниковської РВА Світлані Назарчук, депутату обласної ради Тамарі Скорук, голові Дніпропетровської обласної ради Миколі Лукашуку та голові ОВА Сергію Лисаку за допомогу! Прошу вас підтримувати одне одного, разом ми пройдемо ці скрутні часи! Бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – написав начальник Нікопольської РВА

Він також оприлюднив відео, де детальніше розповідається про ситуацію з водою на Нікопольщині.

Про ситуацію з водою на НікопольщиніПро ситуацію з водою на Нікопольщині

Ще новини Нікопольщини: Для підвозу води Нікопольщина отримала 18 пожежних машин: Євген Євтушенко розповів про ситуацію в районі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×