Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
223
223

Підвіз технічної води у Мирівській громаді – коли буде

Підвіз технічної води у Мирівській громаді – коли буде

У Мирівській громаді, що як і інші громади Нікопольського району залишилися без централізованого водопостачання, повідомили про початок підвозу технічної води. Така інформація з’явилася на офіційній сторінці громади у Фейсбуці вчора, 9 червня, передає Nikopolnews.

Завдяки співпраці сільського голови Володимира Біленка з головою Нікопольської районної військової адміністрації Євгеном Євтушенком   розпочався підвіз технічної води для мешканців громади, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що 8 червня залізницею завезено 3 цистерни води для Мирівської та Томаківської громад, протягом 2 днів було видано 180 куб.

Найближчим часом очікують новий транш.

Як тільки надійде вода, орієнтовно в суботу, неділю, негайно розпочнеться видача у визначених пунктах. Про час видачі буде повідомлено додатково. Всім бажаючим отримати воду, необхідно підготувати тару, – йдеться у повідомленні 9 червня

А 10 червня зранку у Мирівській громаді повідомили, що цистерни з водою затримуються в дорозі. Велика ймовірність, що сьогодні їх не буде на залізничній станції «Мирова».

Про прибуття цистерн обіцяють негайно повідомити.

На фото нижче пункти видачі технічної води у Мирівській громаді

Підвіз технічної води у Мирівській громаді – коли буде

Ще новини Нікопольщини: Усі насосні станції зупинено сьогодні у Червоногригорівській громаді

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×