Купити квартиру в Дніпрі

5705
5705

Стало відомо про загибель ще одного воїна з Нікопольщини – Якобишина Михайла з Томаківської ТГ

Стало відомо про загибель ще одного воїна з Нікопольщини - Якобишина Михайла з Томаківської ТГ

Стало відомо про загибель ще одного воїна з Нікопольщини під Бахмутом. Сумна новина з’явилася на сторінці Томаківської селищної громади у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Вірний військовій присязі, в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність – загинув Якобишин Михайло Іванович.

Стало відомо про загибель воїна з Нікопольщини під Бахмутом

Стало відомо про загибель ще одного воїна з Нікопольщини під Бахмутом

Про Михайла Івановича у Томаківці розповідають, що в 2014 році він брав участь в АТО, а з початком повномасштабної війни призваний на військову службу був 01.08.2022 року І відділом Нікопольського РТЦК та СП Дніпропетровської обл. Не вагаючись поспішив захищати рідну землю від російського терору. Михайло Іванович, 08.05.1972 р.н. загинув  в районі с. Часів Яр Бахмутівського р, Донецької обл.

Мав звання  старшого сержанта, на фронті був старшим навідником.

Жорстока безжальна війна  забрала життя нашого 51 – річного земляка, жителя села Червоний Яр – Якобишина Михайла Івановича. Гинуть найкращі сини, чоловіки України…Залишились дружина та двоє діток… Депутатський корпус та Виконавчий комітет Томаківської селищної ради висловлює щирі співчуття родині та близьким. Розділяємо біль непоправної втрати. Вічна і світла пам’ять нашому земляку Якобишину Михайлу Івановичу… – йдеться у повідомленні на сторінці громади

Шикування “живого” коридору планується на середу 31.05.2023 у селі Червоний Яр – від будинку Героя в напрямку автобусної зупинки. Про час буде повідомлено пізніше.

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×