Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
414
414

ВПО на Нікопольщині згадали жахи перших днів після 24 лютого і розповіли, як їм допомагає Гуманітарний штаб

ВПО на Нікопольщині згадали жахи перших днів після 24 лютого і розповіли, як їм допомагає Гуманітарний штаб

ВПО на Нікопольщині з’явилися у перші дні повномасштабної війни. До відносно спокійного тоді ще району вони їхали з Маріуполя, Харківщини, Херсонщини, півдня Запорізької області. Пресслужба Нікопольської районної адміністрації поспілкувалася з деякими переселенцями. Вони розповіли про жахи, пережиті в перші дні після 24 лютого, і про те, як їм допомагають на Нікопольщині, передає Nikopolnews.

Дану інформацію оприлюднив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко. Він нагадав, що в районі працює Гуманітарний штаб Нікопольської РВА. Він ні на мить не припиняє роботу.

Ні на мить не припиняємо роботу Гуманітарного штабу Нікопольської РВА. Співпрацюємо з фондами та благодійними організаціями  аби забезпечити жителям району максимально сприятливі умови життя, – каже Євтушенко

Особливі слова вдячності – волонтерам із західних областей України, Дніпра, Києва, європейським партнерам з Чехії, Норвегії, Англії та інших країн Євросоюзу.

Завдяки вам наш банк одягу поповнюється щотижня новими речами, потребу в яких внутрішньо переміщені особи відчувають щодня, – йдеться у повідомленні

У лютому 2023 року до видачі одягу та предметів побуту додалася допомога продуктами.

ВПО на Нікопольщині згадали жахи перших днів після 24 лютого і розповіли, як їм допомагає Гуманітарний штаб

Благодійний фонд «СпівДія», за три місяці роботи на території прибережних громад району, котрі знаходяться під постійним обстрілом ворога, забезпечив регулярну поставку необхідних продуктових наборів, що у свою чергу суттєво знизило потреби населення у продуктах харчування.

Співробітники штабу кажуть, що зараз найбільш затребувана допомога, якої потребують люди, – це чоловічий літній одяг. Жіночого вистачає.

У відео переселенці розповідають, як їх зустріли на Нікопольщині, і як допомагають зараз.

А співробітники штабу розказали інформують про його роботу.

У разі виникнення запитань та пропозицій до БФ «СпівДія» існує телефон гарячої лінії: 044-333-97-68. Тут вас вислухають та нададуть необхідні консультації.

 

Як Гуманітарний штаб допомагає ВПО на Нікопольщині: відео

Робота Гуманітарного штабу Нікопольської РВАРобота Гуманітарного штабу Нікопольської РВА

Ще новини Нікопольщини: З 24 квітня у Нікополі продовжать видачу продуктових наборів від ООН: як отримати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×