Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2660
2660

Хлопець з Нікопольщини потрапив у Forbes: він серед 30 найуспішніших діячів та діячок України віком до 30 років

Хлопець з Нікопольщини потрапив у Forbes: він серед 30 найуспішніших діячів та діячок України віком до 30 років

Хлопець з Нікопольщини потрапив у Forbes. Він увійшов до 30-ки найуспішніших діячів та діячок України віком до 30 років, повідомляє Nikopolnews.

Кандидатів до списку пропонували члени журі (серед яких Валерій Залужний), редакція та читачі Forbes.

Зазначимо, що Forbes Ukraine вже вчетверте робить такий список. Організатори зазначають, що базова ідея проєкту — знайти неймовірних молодих людей і їхнім прикладом надихнути інших.

Здається, треба змінювати філософію: українська молодь надзвичайно вмотивована, у лонглісті списку було понад 600 людей, історії більшості надихають. З допомогою компетентного журі відібрано тридцятку, — пише видання

Хлопець з Нікопольщини потрапив у Forbes

До 30-ки найуспішніших діячів та діячок з України увійшов уродженець села Приміське, що на Ніккопольщині, Антон Тимошенко.

Хлопець з Нікопольщини потрапив у Forbes

29 років, Комік. Збирає тисячі людей у залах і мільйони гривень на ЗСУ, – пише про нього Forbes.

Також зазначається, що найпопулярніший сольний виступ Тимошенка «Прожитковий максимум» зібрав майже 580 000 переглядів на YouTube. Комік – резидент «Підпільного стендапу», події якого відвідує близько 5000 людей на місяць, а за YouTube-каналом стежать понад 201 000 глядачів.

«Ми створюємо ринок і культуру стендапу», – вважає Тимошенко

Комік намагається не лише розважати аудиторію, а й порушувати важливі теми. «Українці вічно розділяються у поглядах, тож у сольнику «Поза політикою» я намагався знизити градус напруги», – каже Тимошенко. У цьому стендапі він висміює крайні позиції щодо політичної байдужості та мовного питання.

За час повномасштабного вторгнення Тимошенко зібрав два Жовтневих палаци і 3 млн грн для ЗСУ у турах Україною та Європою.

Про себе одним реченням він каже наступне:

Хотів стати політологом, а став коміком, бо в Україні це коротший шлях у політику.

«Своєю працелюбністю Антон Тимошенко мотивує інших змінювати культуру стендапу в Україні», – констатує Forbes

Сам Антон вже прокоментував подію у дописі на особистій сторінці у Фейсбуці. Коментар, як завжди, з гумором.

Хлопець з села Приміського попав у Форбс. Якщо вам цікава моя історія успіху, розкажу вам як я підкорив Київ. Одна поїздка в метро коштує 8 гривень. А якщо купити одразу 50 поїздок на картку, то там проїзд по 6,50 виходить, – написав Антон Тимошенко

Хлопець з Нікопольщини потрапив у Forbes

Якщо серйозно, то бути у списку поряд з героями України це честь, на яку я не заслужив. Сподіваюсь, моя робота хоча б на 0,0001% допоможе Силам безпеки й оборони України, – додав він

Хто ще увійшов до рейтингу «30 до 30» від Forbes

Список майже наполовину складається з надважливих людей нашого часу – військових і волонтерів. Серед них – один із наймолодших комбригів Олександр Сак, який командує 47‐ю окремою механізованою бригадою, командир розвідувального батальйону Ігор Дикун, медикиня Ніна Колосінська, яка рятувала поранених у Маріуполі та в російському полоні, народний депутат, котрий пішов служити матросом, Роман Лозинський. Також у цьогорічному проєкті «30 до 30» – молоді українські підприємці.

А ще у списку захисники Маріуполя – парамедикиня Катерина Поліщук (Пташка), морпіх Сергій Волинський (Волина)та Дмитро (Орест) Козацький, які були у минулорічному «30 до 30», – вийшли з російського полону та повернулися на батьківщину.

Війна забирає найкращих, й ніякі списки‐рейтинги не можуть від цього захистити. 7 березня осколок ворожого снаряду забрав життя Дмитра Коцюбайла (позивний Да Вінчі). Йому було 28 років. І він був у складі минулорічного «30 до 30», – розповідають автори проекту

Що спільного у більшості учасників минулих списків? Вони створюють нову Україну. Тарас Чмут, керівник фонду «Повернись живим», за останні 12 місяців залучив для сил оборони понад 4 млрд грн. Один з останніх проєктів – разом із платформою UNITED24 та monobank за три дні зібрали 235 млн грн на 10 000 FPV‐дронів.

Віцепрем’єр‐міністр Михайло Федоров невпинно цифровізує Україну. Анна Белеванцева з Esper Bionics потрапила на обкладинку Time і запустила серійне виробництво роботизованої біонічної руки. Еліна Світоліна народила доньку й тріумфально повернулася до великого тенісу.

Весь список ТУТ.

Ще новини Ніккопольщини: Уродженець Нікополя Антон Коль встановив новий світовий рекорд з параплавання!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×