Купити квартиру в Дніпрі

9372
9372

Нікопольщина втратила ще одного Героя – загинув Чернецький Віталій з Першотравненської громади

Нікопольщина втратила ще одного Героя - загинув Чернецький Віталій з Першотравненської громади

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні з росією. Про це повідомляє Першотравненська громада, передає Nikopolnews.

19 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України, в районі ведення бойових дій біля населеного пункту Мала Токмачка  Запорізької області, в результаті артилерійського обстрілу отримав поранення не сумісні з життям мешканець Першотравненської громади Чернецький Віталій Васильович.

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Загинув на Запоріжжі: Нікопольщина втратила ще одного Героя (фото)

Про Героя повідомляють, що він народився 23 травня 1990 року в місті Нікополь. До 8 років проживав та навчався у Нікополі, а після смерті мами переїхав до Чортомлика та продовжив своє навчання там. По закінченню 9 класів вступив до Орджонікідзівського ПТУ (м. Покров), де здобував професію кухара. Після закінчення працював в ПК «Дніпровський» охоронцем, потім водієм в селі Першотравневе З 20 квітня 2022 року працював слюсарем-ремонтником ТОВ «Чистопілля».

16 червня 2022 року був призваний на військову службу.

Він був доброю, чуйною людиною, який повинен був ще проживати своє щасливе життя разом зі своєю дружиною і дітьми, – кажуть у громаді

Поховання відбудеться в селі Першотравневому об 11:00 25 серпня 2023 року.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×