Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2320
2320

Загинув на Запоріжжі… Червоногригорівська громада повідомила про важку втрату

Загинув на Запоріжжі… Червоногригорівська громада повідомила про важку втрату

Червоногригорівська громада повідомила про важку втрату – на війні загинув мешканець Придніпровського. Раніше Nikopolnews інформував, що Герой був співробітником Нікопольського заводу феросплавів.

4 вересня 2023 року в бою за Україну героїчно загинув житель с. Придніпровське Крашевський Роман Михайлович, 1981 року народження. Його було мобілізовано на військову службу 24.02.2022 року Нікопольським РТЦК та СП.

Роман проходив службу стрільцем – помічником гранатометника. Вірний Військовій Присязі, у бою за Батьківщину, виявивши мужність і стійкість, загинув в районі проведення бойових дій, під час виконання бойового завдання з захисту суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України, біля села Новоселівка, Пологівського р-ну, Запорізької області.

Всі хто знав Романа, знали його як справжнього товариша, відповідальну та справедливу людину. Як і всі чоловіки, він полюбляв риболовлю, спорт та свою родину. Як справжній чоловік, став на захист мирного життя інших, ціною власного життя…Висловлюємо глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною загиблого захисника. Світла, незгасна пам’ять тобі, герою, низькій уклін і вічна слава!  – йдеться у повідомленні громади

Загинув на Запоріжжі… Червононогригорівська громада повідомила про важку втрату

Прощання з Романом відбудеться у місті Нікополь, за адресою вулиця Богуна в Центральному храмі Нікопольського благочиння св. прав. Петра Калнишевського на честь полеглих Воїнів-Захисників України.

Про точну дату і час і місце поховання буде повідомлено додатково.

Виконком Червоногригорівської селищної ради та депутатський корпус висловлює глибокі співчуття родині загиблого захисника. Вічна пам’ять Герою! Втрата, як завжди непоправна… – йдеться у повідомленні

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×