Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5450
5450

З полону повернувся захисник з Покрова, якого вважали зниклим безвісти

З полону повернувся захисник з Покрова, якого вважали зниклим безвісти

Додому з полону повернувся Євген Дутко – захисник з Покрова. Це сталося 7 березня у результаті масштабного обміну військовополоненими, повідомляє пресслужба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

У списку було 130 захисників, більшість з яких тримали оборону Маріуполя, а також воювали на Луганському й Донецькому напрямку.

У запеклих боях за Соледар покровчанин отримав поранення та потрапив у ворожий полон. Деякий час вважався зниклим безвісти.

Рідні не опускала руки й не втрачала надії. Дружина, сини та батьки вірили, що побачать його живим. Так і сталося, а невдовзі зможуть його і обійняти. Нині Євген Володимирович перебуває в госпіталі, де на нього чекає лікування та реабілітація. Як і більшість побратимів, які повернулися з пораненнями та хворобами, набутими в боях та під час перебування в неволі, – зазначає пресс-служба

41-річний Євген Дутко учасник бойових дій з 2016 року, тоді вперше став на захист неподільності та територіальної цілісності України. У 2022 році знову взяв до рук зброю, аби звільнити рідну землю від окупанта.

З полону повернувся захисник з Покрова, якого вважали зниклим безвісти

Захисник з Покрова Євген Дутко

Пишаємося мужністю та витримкою нашого земляка. Вітаємо з поверненням, радіємо разом з сім’єю. Бажаємо скоріше відновити сили та повернутися до нормального життя й нехай й кожен захисник і захисниця, які ще перебувають у полоні, повернуться до своїх рідних! – йдеться у повідомленні

Ще новини Покрова:

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×