Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4580
4580

«Більшість мешканців, які залишилися в Нікополі, потребують допомоги» – Ірина Харченко

«Більшість мешканців, які залишилися в Нікополі, потребують допомоги» - Ірина Харченко

Більшість мешканців, які залишилися в Нікополі, потребують допомоги. Про це сказала в інтерв’ю пресслужбі РВА заступниця міського голови Нікополя Ірина Харченко, передає Nikopolnews.

За словами Ірини Харченко, мешканцям міста дуже важко виживати під час війни в умовах обстрілів, які тривають вже більше року. Заступниця міського голови розповіла, як місту допомагає благодійна організація «БФ «СпівДія», надаючи продуктові набори. Ірина Харченко запевнила, що ведеться робота у напрямку того, щоб збільшити кількість таких наборів (нагадаємо, раніше усі нікопольці могли отримати цю допомогу, а останні кілька місяців – лише певні категорії громадян).

У оприлюдненому сюжеті пресслужби РВА зазначається, що благодійна організація «БФ «СпівДія» допомагає мешканцям району у співпраці з Нікопольською РВА та органами місцевого самоврядування. Підтримка родин, які проживають на територіях, що потерпають від обстрілів окупантів, здійснюється від лютого поточного року.

Це суттєва підтримка для жителів району, особливо важлива вона для людей похилого віку та малозабезпечених сімей, – підкреслюють у РВА

Тут також зазначають, що набори від Всесвітньої продовольчої програми ООН – не просто продукти харчування, а й психоемоційна підтримка людей, котрі щодня відчувають на собі російську агресію.

У сюжеті пресслужби РВА, оприлюдненому Євгеном Євтушенком, мешканці Нікопольщини розповідають про те, як це важливо для них.

Мешканцям, які залишилися в Нікополі і районі, допомагають благодійники: відео

«Більшість мешканців, які залишилися в Нікополі, потребують допомоги» - Ірина Харченко

Ще новини Нікополя: Збільшено кількість продуктових наборів: яку благодійну допомогу отримала Нікопольщина

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×