Купити квартиру в Дніпрі

5756
5756

Життя раптово обірвалося в лікарні Мечникова: Нікопольщина втратила ще одного Героя (фото)

Життя раптово обірвалося в лікарні Мечникова: Нікопольщина втратила ще одного Героя (фото)

Нікопольщина втратила ще одного Героя на війні з росією. Захисник помер від отриманих важких поранень.

Сумну новину повідомили у Фейсбук-пабліку «Село Південне Нікопольський Район», передає Nikopolnews.

Захищаючи Україну від російських окупантів, відстоюючи незалежність своєї землі, під час виконання бойових завдань ,виявивши стійкість та мужність, загинув солдат, помічник гранатометника 2-го відділення 2-го взводу оперативного призначення 4-ї роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 2-го батальйону оперативного призначення – Гречка Віталій Володимирович.

Нікопольщина втратила ще одного Героя: фото

Життя раптово обірвалося в лікарні Мечникова: Нікопольщина втратила ще одного Героя (фото)

Народився Віталій Володимирович 14 січня 1980  року в с. Південне  Нікопольського району, закінчив  Південну ЗОШ, жив та працював в селі Південному .

Користувався повагою серед друзів та колег, був доброю і чуйною людиною, справжнім чоловіком та патріотом своєї Батьківщини.

З початком повномасштабного вторгнення росії, він був мобілізований 30 березня 2022 року до лав Національної гвардії України, військова частина 3018, проте внаслідок отриманих 18 червня 2024 року поранень під час виконання бойових дій, 20 червня 2024 року життя нашого односельця раптово обірвалося в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова, – йдеться у повідомленні

У Віталія Володимировича залишилися дружина, діти, батьки, рідні.

За життя , Віталій Володимирович , був доброю, працелюбною, чесною, справедливою  і сміливою людиною…

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Героя провели в останню путь 26 червня у рідному селі.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×