Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1822
1822

Сказав, що любив, і разом були 10 років: зварювальник з Покрова забив до смерті співмешканку – як його покарали

Сказав, що любив, і разом були 10 років: зварювальник з Покрова забив до смерті співмешканку – як його покарали

Зварювальник з Покрова забив до смерті свою співмешканку 1992 року народження. Стало відомо, як його покарали. Про це Nikopolnews дізнався з Єдиного реєстру судових рішень, де оприлюднено матеріали справи.

Тяжкий злочин стався ще у січні цього року, а вирок було винесено вбивці тільки нещодавно.

Суд проходив у Нікополі. На лаві підсудних опинився уродженець міста Покров, громадянин України, неодружений, працюючий зварювальником АТ «Покровський ГЗК».

01.01.2023 року в денний час фігурант знаходився у сані алкогольного сп`яніння за місцем свого мешкання, де у нього відбулася сварка зі співмешканкою. Ініціатором сварки стала жінка.

В цей же день, близько 15 години, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків, з метою заподіяння тілесних ушкоджень потерпілій, умисно, з силою, наніс декілька (не менше п`яти) ударів кулаками в область голови та декілька ударів в область тулубу, верхніх та нижніх кінцівок своїй співмешканці.

Внаслідок чого спричинив останній, згідно висновку судово-медичного експерта №3 віл 18.01.2023 року тілесні ушкодження у вигляді: закритої черевино мозкової травми, а саме – крововиливи в товщі м`яких покривних тканин голови в правій скроневій області з розповсюдженням на тім`яно-потиличну область, субдуральний крововилив праворуч великого обсягу, крововиливи під м`які мозкові оболонки та в речовину головного мозку, забої головного мозку, а також інші травми.

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка у цей же день близько 23.00 години померла.

Отже умисні нападника  кваліфіковані за ч.2 ст.121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої.

Обвинувачений  в судовому засіданні свою провину визнав, але повідомив, що не бажав настання таких наслідків у вигляді спричинення смерті потерпілій. Він  сказав, що любив убиту ним жінку і вони прожили спільно понад 10 років. Також, за словами підсудного, він дуже ревнував свою супутницю, і сварки між ними відбувалися лише тоді, коли вона вживала алкоголь або з подругами, або разом з ним.

В той день вона почала йому докоряти, що він жадібний по відношенню до неї і повідомила, що зраджувала йому. Вони випивали разом з 30 грудня і вона була у стані алкогольного сп`яніння і він, щоб заспокоїти її, вдарив її в область голови і по тулубу. Потім він ліг спати, бо перебував у стані сп`яніння, а коли прокинувся почав шукати жінку. Знайшов її на сходах біля дверей будинку і заніс в будинок. Поклав на ліжко. Вона ще хрипіла і дихала, а він намагався її врятувати і викликав швидку допомогу.

Обвинувачений заявив, що в скоєному він щиро розкаюється і просив призначити йому більш м`яке покарання ніж те, про яке просив прокурор.

В судовому засіданні матір загиблої жінки повідомила, її донька понад 10 років спільно проживала з обвинуваченим у його будинку. Вони жили погано, на її погляд, бо обвинувачений бив її доньку і вони спільно вживали алкоголь.

Сказав, що любив, і разом були 10 років: зварювальник з Покрова забив до смерті співмешканку – як його покарали

Медична експертиза показала, що обвинувачений на момент скоєння злочину перебував в стані гострої інтоксикації внаслідок вживання алкоголю.

А згідно із результатами слідчого експерименту, вдалося встановити обставини злочину: співмешканці вживали спиртні напої і між ними відбулася сварка, під час якої потерпіла намагалася вийти з будинку, але чоловік її не пускав. Знаходячись в коридорі будинку, він завдав їй близько 5-ти ударів по обличчю від чого вона впала. Потім схилився до неї і завдав ще близько 5-ти ударів по голові. Після цього, вона намагалася вийти з коридору на вулицю, але він вдарив її ногою по нозі, від чого вона впала обличчям на підлогу, а він пішов спати….

Підсудного визнали винуватим у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України та призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на вісім років.

Ще новини Нікопольщини:  40-річний шахрай з Покрова здавав неіснуюче житло у різних регіонах України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×