Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3924
3924

Звернення НАФТОГАЗУ до нових клієнтів з Марганця

Звернення «Нафтогазу» до нових клієнтів з Марганця

Звернення НАФТОГАЗУ до нових клієнтів з Марганця оприлюднене на офіційному сайті Марганецької міської ради 4 липня, передає Nikopolnews. Інформація, яка міститься у зверненні, буде корисною усім колишнім клієнтам «Дніпропетровськгаз збуту».

Для забезпечення безперебійного газопостачання в умовах воєнного стану всі споживачі, які раніше отримували природний газ від постачальників під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», ТОВ “Дніпропетровськгаз збут» (104.ua), з 1 травня 2022 року забезпечуються газом від Нафтогазу, – йдеться у повідомленні компанії.

Увагу громадян звертають на те, що нові клієнти проводять оплати з попереднім постачальником за газ, отриманий до 30 квітня 2022 року, а з 1 травня 2022 року оплачують газ на рахунки ГК «Нафтогаз України». Тариф на газ становить 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Якщо з цього приводу виникли питання, ви можете звернутися за телефоном: 0663002888.

Чекаєте на з’єднання і натискаєте – «0». Оператору називаєте ЕІС код, який знаходиться в особистому кабінеті в розділі «Інформація». Згідно з цим кодом буде перевірено ваш особовий рахунок.

Потім заходимо на сайт gas.ua і реєструємося в особистому кабінеті.

Окремо надається інформація щодо переплат за газопостачання. Ходити до міськгазу (вул. Хліборобів, 33) не потрібно. Якщо ви маєте переплату, то вам необхідно заповнити заяву (відповідно до постачальника, який у вас був, у довільній формі). До написаної заяви надати копії паспорта і ідентифікаційного коду, довідку з реквізитами вашого банку і відправити поштою за адресою територіального відділення: Дніпропетровськгаз Збут, м. Марганець, 53400, Україна, вул. Хліборобів, 33, або на адресу Товариства: м. Дніпро, 49000, вул. Поля, 2, Літ. А-2

Також ви можете скористатися послугами чат-боту: GASUA viber://pa?chatURI=naftogazpostach

ДТЕК відновлює роботу зі зняття показів електролічильників у домівках клієнтів

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×