Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
43
43

На що здатен сучасний автономний сонячний інвертор

Автономні сонячні інвертори - гарантує стійке енергопостачання

Відсутність узгодження між сонячними батареями та електричною мережею — поширена перешкода вільному використанню альтернативних джерел енергії.

Вирішити проблему допомагає автономний сонячний інвертор, який перетворює постійний струм на змінний. А сучасні моделі, представлені в інтернет-магазинах України, взагалі здатні повністю взяти на себе моніторинг і управління виробництвом енергії, заощадивши ваш час і максимізувавши результат.

Чим відрізняються стандартні та автономні сонячні інвертори

Перетворювач являє собою компактний пристрій, призначений для зміни постійного струму від панелей у змінний для живлення електроприладів. Обидва типи успішно виконують цю функцію, проте мають різне призначення, основні та додаткові функції.

Автономні сонячні інвертори - гарантує стійке енергопостачання

Якщо хочете створити незалежну енергетичну систему, тоді обирайте автономний сонячний інвертор, який гарантує стійке електропостачання за відсутності підключення до централізованої мережі. Його слід купувати для забезпечення резервного живлення або основного, якщо живете у віддалених або ізольованих районах.

Якщо шукайте універсальний варіант, тоді радимо купити інвертор для сонячних батарей, який здатний працювати в мережевих і в автономних системах. Його можна підключити до центральної електромережі з метою використання самої мережі як резервного джерела живлення. І хоча такі моделі дорожчі, зате вони оснащені великою кількістю функцій, універсальні, дають можливість продавати надлишкову енергію.

Які можливості надає інвертор для сонячних батарей?

На українському ринку доступні сотні моделей інверторів, у яких перетворення постійного струму в змінний — головна, але далеко не єдина функція. Звичайно кожен тип має свої корисні можливості, не кажучи вже про особливості конкретної моделі. І ми рекомендуємо уважно вивчати інвертори для сонячних батарей в інтернет-магазині https://voltmarket.ua/, підбираючи пристрій з урахуванням вимог своєї мережі та електроприладів.

Інвертор для сонячних батарей - вибір пристрою

Однак для кращого розуміння ми виділили низку загальних функцій для різних типів, про які потрібно знати перед тим, як купити інвертор для сонячних батарей:

  • система безпеки — захист від підвищеної і зниженої напруги, короткого замикання, перевантаження, перерозряду і перезаряду АКБ;
  • повний контроль — можливість відстежувати параметри на дисплеї або через мобільний додаток, дистанційно керувати пристроєм;
  • розумна система — гібридні інтелектуальні моделі здатні перемикатися між сонячною енергією, батареями і мережею для оптимізації енергоспоживання;
  • надійність — чиста (правильна) синусоїда дає змогу використовувати автономний сонячний інвертор для чутливих приладів, забезпечуючи високу якість живлення і підвищуючи загальну ефективність;
  • мобільність — сучасні рішення мають відносно невеликі розміри і вагу, кріплення для зручного встановлення в різних місцях.

Ми описали лише частину можливостей перетворювачів. Ви можете просто зараз перейти в інтернет-магазин Voltmarket і вивчити доступні гібридні та автономні сонячні інвертори. Під кожну модель створено окрему сторінку з фото, описом, характеристиками, відгуками покупців, тому ви легко знайдете пристрій, що відповідає вашим вимогам.

Автор: Куртов Сергій Володимирович (Voltmarket).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×