Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
204
204

Без тривог і обстрілів пройшла ніч 15 березня на Дніпропетровщині

Без тривог і обстрілів пройшла ніч 15 березня на Дніпропетровщині

Після важкого і напруженого дня ніч 15 березня на Дніпропетровщині пройшла спокійно. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на очільників області.

Без сигналів повітряної тривоги і без обстрілів – такою була ніч, що минула. Ворожі атаки не порушили тишу в громадах області. Дякую Силам оборони за те, що бережуть наш спокій, – написав голова облради Микола Лукашук

Інформацію про відсутність обстрілів підтвердив начальник ДніпроОВА Сергій Лисак.

Він також звернувся до мешканців області із такими словами:

Так як дитина на фото – за спинами ЗСУ сьогодні почуває себе кожен українець. Їм віримо, на них сподіваємося. Їм вдячні. Вони наші боги в повітрі, на суші та воді. Для хлопців та дiвчат, в свою чергу, це величезна відповідальність – закрити собою Україну. За неї вони борються. За неї кладуть життя.
Чи можемо ми дозволити собі всередині цієї країни політичні чвари чи корупцію? Чи є в когось право хитати її зсередини під час війни? Ні! Такого права не має ніхто!
Перемогу слiд зустріти в єдності і згуртованості. Щовечора кожен має знати відповідь: що я цього дня зробив для України? От тоді все буде добре!

Без тривог і обстрілів пройшла ніч 15 березня на Дніпропетровщині

Увага! Мешканців прибережних територій Нікопольщини просять пам’ятати про ймовірність денних обстрілів та уникати відкритих місць.

 

Ще новини Дніпропетровщини:

Також читайте:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×