Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1088
1088

16 лютого ворог обстрілював Нікопольщину, атакував ракетами ще три райони Дніпропетровщини

16 лютого ворог обстрілював Нікопольщину, атакував ракетами ще три райони Дніпропетровщини
На фото зруйновані будинки в Павлограді

16 лютого був важкий день на Дніпропетровщині. У четвер вдень ворог обстрілював Нікопольщину, а вночі атакував три інших райони Дніпропетровщини. Про це розповіли очільники області Микола Лукашук і Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Після надважкої ночі Дніпропетровщина пережила напружений день.

Вранці російські окупанти двічі накрили з важкої артилерії Нікопольський район. Поцілили по Мирівській громаді і по самому Нікополю. На щастя, обійшлося без постраждалих. Наслідки атак ще з’ясовуються.

Після обстеження територій області, встановлено, що у Синельниківському районі є руйнування 6 дачних будинків, ще 5 пошкоджено. Один з них загорівся – пожежу вже приборкали.

У Павлограді також знищено 2 дачні будинки. В Кам‘янському районі вибито зо півсотні вікон на декількох тамтешніх приватних підприємствах.

Стосовно нічного ракетного удару по Павлограду. За уточненими даними, внаслідок атаки постраждало 8 осіб. Наразі загрози життям людей немає, вони лікуються амбулаторно. Одна людина, на жаль, загинула.

На місці удару потрощено понад 60 будинків, відповідні служби встановлюють масштаби завданих збитків. Є суттєві руйнування, деякі оселі не підлягають відновленню.

Обласна рада спільно з ОВА розгляне питання допомоги громаді, – запевнив голова облради Микола Лукашук

Раніше ми повідомляли:

Також читайте:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×