Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1581
1581

Мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно вивчати англійську

Мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно вивчати англійську

Мешканці Дніпропетровщини можуть безкоштовно вивчати англійську мову. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна державна адміністрація, передає Nikopolnews.

Зазначається, що в Україні запустили національну програму з популяризації англійської Future Perfect. Реалізують її декілька міністерств – освіти, цифрової трансформації, культури та інформаційної політики. Спільно з міжнародними партнерами вони запускають додаткові платформи для вивчення іноземної. Які вже зараз доступні мешканцям області, далі.

Англійська визнана в Україні мовою міжнародного спілкування. Впроваджувати її планують у різні сфери. А тому вже зараз створюють освітні платформи, які дозволять мешканцям освоїти іноземну.

Дві платформи працюють. Серед них – Empower. Це сервіс Кембриджського університету. Безоплатно користуватися ним можуть виші області. Адже для проходження запропонованого курсу потрібна буде допомога викладача. Для них на платформі – інструкції, як працювати з класом для кращого засвоєння нових знань.

Друга платформа – Promova. Безоплатний Prеmium-доступ до неї відкритий для всіх мешканців Дніпропетровщини.

Щоб його активізувати, необхідно зареєструватися на сайті. А ще – підтвердити громадянство через Дія.Підпис.

Сервіс пропонує чотири курси. Для повсякденного спілкування англійською, бізнесу та подорожей. А ще – вивчення мови за допомогою серіалів.

Пройшовши їх, можна не тільки засвоїти граматику і збільшити словниковий запас, а й вдосконалити вимову.

Ще новини Дніпропетровщини: Студентка Нікопольського професійного ліцею здобула II місце на конкурсі імені Петра Яцика

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×