Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
133
Без категорії
133

Біля Кам’янського потонув чоловік

Біля Кам'янського потонув чоловік

Біля Кам’янського потонув чоловік. Він разом з другом пішов на рибалку.

Біля Кам’янського потонув чоловік. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

10 лютого о 15:35 до Служби порятунку «101» від свідків події надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро під час риболовлі провалилися під кригу двоє чоловіків. Нещасний випадок трапився у місті Верхньодніпровськ Кам’янського району.

За повідомленням направлено чергове відділення 46 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та комунальне підприємство «Аварійно-рятувальна водолазна служба на воді міста Верхньодніпровськ».

Біля Кам'янського потонув чоловік

Прибувши на місце виклику, рятувальники попередньо встановили, що на риболовлі двоє чоловіків провалися під лід. На місці пригоди надзвичайники побачили людину, яка перебувала у воді на відстані десь 100 метрів від берега, інший чоловік, на жаль, потонув.

За допомогою пожежно-рятувального спорядження співробітники ДСНС дістали рибалку на поверхню та доправили до берега. Чоловіка, 1949 року народження, передано працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Кам’янскої міської лікарні «Швидка медична допомога».

Біля Кам'янського потонув чоловікВодолази «Аварійно-рятувальної служби» за допомогою човна провели пошукові роботи. Потонулого чоловіка вони не виявили. Його тіло продовжують шукати сьогодні 11 лютого.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Біля Нікополя 38-річний чоловік потонув в ополонці, поки друг знімав на камеру

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

У Нікополі під час пожежі загинув 64-річний чоловік

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×