Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
662
Без категорії
662

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

В Днепре провалился под лед и погиб подросток

У Дніпрі сталася трагедія. Провалився під кригу і потонув підліток. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Тіло загиблого знайшли не одразу, передає Nikopolnews.

29-го січня о 21:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Дніпро підліток провалився під лід. Подія трапилась в обласному центрі на пляжі острова Монастирський.

За повідомленням направлено відділення водолазно-рятувальної групи аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події водолази-рятувальники попередньо встановили, що під час спроби купання у річці, двоє хлопців провалилися під кригу на відстані 30 метрів від берега.

Один з них вибрався на кригу, інший підліток зник під водою. Телеграм-канал Дніпро обласний повідомляє, що хлопця намагалися витягти  друзі: хватали його за куртку та руки, але зусилля були марними. Вибратися хлопець не зміг через сильну течію.

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

Водолази, що прибули на місце події, намагалися через лунки знайти тіло загиблого. Були проведені пошукові роботи. Обстежено 400 кв.м підводної акваторії річки на глибині 7 м. Зниклого не виявлено, і через темряву вчора пошуки припинили.

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

30-го січня водолазами знов проведено пошукові роботи. Обстежено 2500 кв.м підводної акваторії річки Дніпро.

Об 11:00 на відстані 50 метрів від берега та на глибині 6 метрів тіло хлопця, який потонув напередодні, виявлено та доправлено на берег.

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

У Дніпрі провалився під кригу і загинув підліток

ДТП у Кривому Розі: підліток протаранив джип з маленькими дітьми

ДТП на трасі Н-08 «Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль» – авто злетіло в кювет, є постраждалий

На Донбасі в новорічну ніч загинув військовий медик з Дніпропетровської області

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×