Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
348
Без категорії
348

ДТП на трасі Н-08 «Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль» – авто злетіло в кювет, є постраждалий

ДТП на трасі Н-08 «Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль» - авто злетіло в кювет, є постраждалий

На трасі Н-08 Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася ДТП зранку 18 січня, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Легковик злетів у кювет.

18-го січня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась на 444-му кілометрі автошляху Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя, неподалік села Башмачка Солонянської селищної територіальної громади Дніпровського району.

За викликом направлено відділення 58-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону, а також відділення Аврійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що легковий автомобіль «Renault Duster» з’їхав з автошляху у кювет.

ДТП на трасі Н-08 «Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль» - авто злетіло в кювет, є постраждалий

ДТП на трасі Н-08 «Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль» – авто злетіло в кювет, є постраждалий

Аби уникнути займання транспортного засобу, вогнеборці від’єднали клеми акумулятору.

Внаслідок події постраждав пасажир легковика. Чоловіка 1980 року народження госпіталізовано до Дніпровської обласної клінічної лікарні імені І.І. Мечникова.

До надання допомоги залучено 5 співробітників особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Нагадаємо, на сьогодні, 18 січня, у Дніпропетровській області оголошено штормове попередження – сильний вітер і ожеледь. На дорогах небезпечно. Будьте максимально уважні і обережні!

На трасі Запоріжжя-Дніпро-Бориспіль сталася смертельна ДТП: зіткнулися легковик і кран (фото, відео)

На трасі «Дніпро-Запоріжжя» декілька авто злетіли у кювет (відео)

Під Дніпром маршрутка врізалася у вантажівку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×