Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
19890
19890

Кадирівці заявили, що треба «брати Кривий Ріг, бо це як Київ» (відео)

Кадирівці заявили, що треба «брати Кривий Ріг, бо це як Київ» (відео)

Тік-ток війська продовжують знімати ролики і смішити увесь світ. Так, в одному з своїх останніх відео кадирівці заявили, що треба брати Кривий Ріг, бо це рівносильно як взяти Київ, передає Nikopolnews.

Дане відео вже активно поширюють у мережі. Воно з’явилося у російському сегменті інтернету 29 травня. На запису троє кадирівців стоять перед мапою і кажуть, що Кривий Ріг повинен стати для них наступною ціллю, тому що взяти його це рівносильно як взяти столицю України.

Там знаходяться саме ті, хто нам потрібен, – каже один із кадирівців Хусейн Джамбетов

Цікаво, Кривий Ріг планують теж брати за три дні, як і Київ?

Кадирівці заявили, що треба брати Кривий Ріг: відео

Хто такий Хусейн Джамбетов

Хто такий Хусейн Джамбетов

Хусейн Джамбетов – цікавий персонаж. Передусім через те, що він раніше воював на боці України в складі чеченського добровольчого загону, але потім повернувся до Росії та публічно висловив підтримку голові Чеченської республіки Рамзану Кадирову.

Нагадаємо, в Україні давно діє добровільний підрозділ, у складі якого перебувають прихильники незалежної Чеченської республіки Ічкерія. Вони служать у Міжнародному легіоні Збройних сил України. Один із відомих бійців цього батальйону — Хусейн Джамбетов, який бився в Бахмуті й Лисичанську. Він давав інтерв’ю та коментарі українським і західним ЗМІ, а також був відомий під позивним “Бандера”.

Однак несподівано Джамбетов з’явився в Грозному, де він зізнався в убивстві своїх українських товаришів і присягнув на вірність голові Чечні Рамзану Кадирову. Він заявив, що ухвалив це рішення, аби бути поряд зі своєю сім’єю через двадцять років.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×