Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3093
3093

На Дніпропетровщині чоловік з ВІЛ зґвалтував 12-річну дівчинку

На Дніпропетровщині чоловік з ВІЛ зґвалтував 12-річну дівчинку

На Дніпропетровщині чоловік з ВІЛ зґвалтував 12-річну дівчинку. Його судитимуть. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

Прокурори Синельниківської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого місцевого мешканця за фактом свідомого поставлення іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини, зґвалтування малолітньої дитини та незаконне проникнення до житла (ч. 1 ст. 130, ч. 4 ст. 152, ч. 1 ст. 162 КК України).

На Дніпропетровщині чоловік з ВІЧ зґвалтував 12-річну дівчинку

За даними слідства, обвинувачений, перебуваючи на однієї із вулиць міста Синельникове, зайшов до будинку, де колись мешкав його знайомий. На той момент вказане домоволодіння винаймала вже інша родина з дітьми.

Пересвідчившись у відсутності дорослих, чоловік схопив 12-річну дівчинку та затягнув до іншої кімнати. У той час молодший братик вибіг на подвір’я та сховався.

Зловмисник, застосувавши силу, зґвалтував дівчинку. Сусіди, почувши крик дитини, викликали поліцію та прибігли на місце скоєння злочину.

Чоловік більше 10 років перебуває на диспансерному обліку з ВІЛ.

На Дніпропетровщині чоловік з ВІЧ зґвалтував 12-річну дівчинку

Наразі обвинувачений перебуває під вартою без права внесення застави.

Ще новини Дніпропетровщини: У Кривому Розі чоловік вистрелив у 7-річну дитину – раніше він стріляв по собаках

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×