Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
104
104

Надзвичайникам Дніпропетровщини передали 30 одиниць рятувальної техніки і піротехнічний автомобіль

Надзвичайникам Дніпропетровщини передали 30 одиниць рятувальної техніки і піротехнічний автомобіль

Надзвичайникам Дніпропетровщини передали 30 одиниць рятувальної техніки і піротехнічний автомобіль. Гарною новиною поділився начальник ДніпроОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Вороги руйнують, друзі – відновлюють, – каже Сергій Лисак

За його словами, передали надзвичайникам понад 30 одиниць техніки. 25 з них – «пожежні». А ще – легкові спецмашини та автодрабина. Для медичних розрахунків ДСНС – 2 «швидкі».

Майже все це – допомога від надійних партнерів, пожежників з Норвегії та Шотландії. П’ять авто нашим рятувальникам передали з ДСНС України.

Дякую вітчизняному бізнесу, який підтримує, не дивлячись ні на що. Оновлення автопарку – на часі, адже по нашим рятувальним підрозділам окупанти гатили вже чотири рази. У Криворізькому, Нікопольському та Дніпровському районах. Знищили десятки одиниць спецтехніки. З нею надзвичайники поспішали до людей, атакованих рашистами, розміновували території. Та терористам нас не зламати. Бо маємо потужних і крутих друзів! – написав начальник ДніпроОВА

Він додав, що вже на «озброєнні» рятувальників Дніпропетровщини й новенький піротехнічний автомобіль важкого типу. Його придбали обласним коштом. Цей 40-тонний гігант – єдиний у регіоні. Повністю броньований. Призначений для розмінування.

Надзвичайникам Дніпропетровщини передали 30 одиниць рятувальної техніки: відео

Ще новини Дніпропетровщини: Захисникам, які боронять небо Дніпропетровщини, передали автівки (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×