Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
54318
54318

Дніпрян зобов’язали зняти усі супутникові антени: аби не повторився Маріуполь

Дніпрян зобов’язали зняти усі супутникові антени: аби не повторився Маріуполь

Дніпрян зобов’язали зняти усі супутникові антени з дахів будинків: багатоповерхівок і по можливості у приватному секторі. Відповідне оголошення розмістив у Фейсбуці заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, повідомляє Nikopolnews.

За словами Лисенка, антени необхідно зняти для захисту від обстрілів окупантів.

“Я сьогодні довго спілкувався з моїми колегами із різних міст. Вони ділилися своїми якимись помилками та прорахунками. Навчитися треба на чужих помилках. Нам у Дніпрі не потрібні помилки Харкова та Маріуполя”, – наголосив він.

Виконати розпорядження містяни мають до 28 березня. В іншому разі антени приберуть комунальники.

Лисенко наголосив, що демонтаж є надзвичайно важливим для самих власників та їхніх сусідів. Повернути супутникові антени можна буде після закінчення війни.

Я не хочу заглиблюватися в питання роботи ворожої авіації і артилерії. Просто всім необхідно це зробити. Самостійно не прибрані антени будуть демонтовані комунальними підприємствами міста та повернуті власникам після закінчення воєнних дій на території України. Думайте не тільки про себе, але і про ваших сусідів і близьких Вам людей. Демонтаж супутникових антен – це надзвичайно важливо. Заради вас самих, – написав заступник мера.

Дніпрян зобов’язали зняти усі супутникові антени: аби не повторився Маріуполь

Думки дніпрян з цього приводу розділились. Хтось згоден виконати розпорядження, а хтось критикує таке рішення, не розуміючи суті.

Захищаючи Маріуполь, загинув 22-річний мешканець Марганця (фото)

Майже всі депутати окупованого Енергодару склали повноваження

На Дніпропетровщині рятувальники відшмагали лозиною палія трави

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×